Helvetet- en enda lång magsjuka?

Tänk om det är som jimmy säger, att helvetet måste vara en enda lång evighet av magsjuka. Då vill jag inte hamna där, var nyss på studiebesök, och det var inte alls nån höjdare.
Först spydde man med lite lagom glädje, eftersom att det var fröet i mig som fick mig att göra det. Sen gick det över, men då kröp elaka bacilurer ner för att sedan med hink o spade kasta upp maten igen. Av med dom blev jag, men sen verkar det som om min kropp haft öppethus för diverse bakterier nu på slutet. Så nu ligger man här i soffan igen, kallsvettas och... ja, kräks. Men det börjar nu ge med sig nu. Jag kan ju faktiskt röra mig idag utan att bli åksjuk.

Har min lediga dag idag, då jag tänkte tvätta, städa och allmänt vända huset upp o ner. Men ju mer jag tittar mig omkring, destomer ser jag att inget av det har blivit gjort- än. Eller, jo. En tvättmaskin är igång och lite kläder hänger på tork. Våran torktumlare från himlen har gått och gjort illa sig, så med andra ord  är den nu mera ur funktion och ej längre fungerande. hatar att hänga tvätt. tycker kläderna blir hårda och stela.

Pysen packade sin väska och åkte till världens bästa faster igår efter dagis, kommer hem ikväll. Gud så man saknar de små fötterna, den lilla rösten och hans ordförråd som utökas för varje dag. För ett tag sedan var det enda han kunde säga "kiss och bajs". Oavsett vad man frågade honom så svarade han "kiss o bajs" å sen skrattade han. Men nu börjar det bli lite mera riktiga ord... :) som tutte= napp, takto=traktor, ölja me= följa med, lilla magen, lilla mamma osv.
Å så man saknar honom, och tänk när man har två! Så mycket kärlek som man känner nu för en, ska man sedan dubbla och känna för två! jag kommer spricka.... Av kärlek.

lillpyre

Nu är det så länge sen jag skrev så jag minns knappt lösenordet hit. önskar jag kunde skriva oftare, men eftersom att min bärbara har sagt upp sig utan någon som helst förklarning så blev det svårt. Och datorn vi har i vardagsrummet får man sitta som en kratta vid om man ska skriva. Och datorn inne på kontoret har vi inte internet på just nu, måste ändra på nåt av det ovanstående.

Mycket har hänt, men jag orkar inte rabbla upp allt nu. Det viktigaste av allt är ju ändå att vi väntar tillökning här i familjen. Har en bulle på jäsning som beräknas klar till slutet av maj. Är i v.12 nu och har nyss varit o skrivit in lill-pyret!!