Klagosång


Nu är kvällen här, lamporna är släckta förutom de små i fönstrena. Spisen är på och mackorna är snart klara. Doften från ljuset inne på toaletten börjar sprida sig vidare ut till hallen. Små värmeljus lyser lite här och där. Kan man annat än älska sånna här kvällar?
När mörkret kommer blir det lixom en annan känsla över hela huset, och ett lugn, ett skönt lugn. En liten klagosång hörs dock från sovrummet av någon som är riktigt slut och trött. Smått grymtande, ibland mer förbannad i bland mindre, så går man dit för o trösta så skiner ett litet leende upp. Nu slocknade han med sin "snutte"-filt i näven. Man bara måste älska.

Våran källare har mer eller mindre blivit en allmän tvätteriplats. Min syster är utan tvättmaskin, så hon skulle tvätta hos mor o far, bara det att... Ja, deras tvättmaskin blinkar om nåt motorfel. Så. Våran tvättmaskin funkar, så nu kommer det lass med kläder hit istället. Tur det, så jag har nåt att göra! ;-)
Faktiskt mysigt att tvätta. Luktar gott o så.

Var iväg på middag ikväll, fick o potatis. Mmm, mumma! Tyckte det var kalasgott!
Funderar på o lägga upp lite recept här på lättlagad, snabb och god mat. Om det finns nån annan som har nå bra, billigt, gott o lättlagat recept så är det välkommet. Vare sé det är förrätt, varmrätt eller efterrätt.

Nu plingade mackorna klart!

God Natt från oss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback