Amalia!


Vi hade planerat att åka till Höglunda igår, men planen gick över och sköts fram tills idag. Ibland och ofta lever vi efter Jimmys visdomsord "Gör inte idag vad du kan skjuta upp tills i morgon".
Men igår var det imorgon idag. Så idag skulle alltså bilen rulla bort över vägarna. Men. Nu vet jag inte längre så säkert att det blir så. Här gör träden "vågen" efter varann, det susar i fönstren och det knakar lite här o lite där, vet inte om vi är så sugna på att kuska fram i en bil en sån här dag.
Dessutom har Teo åkt på lite feber, lilltussen har suttit i min famn i evighetssekunder och bara myst hela morgonen, la ner honom i sängen efter att han fått i sig sin dagliga frukost, och han somnade på studs. Lilla trötta pyre. Så det är väl ännu en av anledningarna till att det blir en hemmadag bokad tillsammans med tvättmaskinen istället.
Jimmy fyller ju år på söndag, så kanske kan man hoppas att Höglunda kommer till Skålan då istället. Skulle va finnemang att få hit dem en sväng!

Babysim är det idag oxå, men för våran del blir det som sagt ingenting av med det heller, vi får snällt vänta till nästa vecka. Teo får bada i sin balja här hemma istället, så kan vi gegga in honom i härliga hallon så han doftar så där underbart gott! :-D

Valparna är redan två veckor och kravlar o kryper för fullt! Ögonen är öppna och skallet har de hittat. Fullt ös.
Mamman Asta är en egendomlig liten tik som har hittat sitt sätt att amma på. Istället för att ligga ner tillsammans med valparna så sitter hon upp, så får valparna ligga på hög över varann o snutta. Ser ganska härligt ut faktiskt! :-D

Men jösses Amalia så det blåser i dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback