Diagnos: Magkatarr

Våran kamera har sagt upp sig och helt enkelt slutat att fungera. Helt utan förvarning. Så nu kan jag varken ladda upp de bilder som gömmer sig inne i den lilla burken, eller ta nya för den delen. Så snälla Tomten, jag önskar mig en ny kamera... Kanske kan jag få den lite i förskott. Jag skulle bli väldigt glad då. Och så även kanske mina bloggläsare. För att inte prata om Teo som säkert kommer att vilja se sig själv som liten när han blir stor.
Tack på förhand Tomten.

Jaha, så är det början på en ny vecka. Förra veckan var sänd från helvetet, inte ett rätt hade den, men än när svärmor var här på besök då förstås! Det var en undantagets dag den veckan.
I lördags var det cypakutsi, vi hade besök som bestod av Linda, Micke, Stefan, Dennis och Svempa. Vi i det här huset var nog så där roliga att hälsa på. Sura, trötta och alldeles för mkt att göra. Men summa sumarum så överlevde vi alla... Ja, alla förutom vårat tangentbord som dog natten till söndagen av någon outgrundlig anledning och händelse.
Lördagkväll var det ju dans oxå, jag var laddad hela dagen och längtade efter att för första gången kunna festa och vara barnfri. Teo hade fått sängplats hos VÄRLDENS BÄSTA mormor. VAD skulle vi göra utan dig momma?
Men Teo-sjuk som jag är så kunde jag inte slita mig från honom förenst det var dags för honom att sova, men efter en sövd Teo och nydushad Moa kan man ju tycka att festen ska börja. Tvärt om. I och med att Teo sov, jag hade duschat och druckit en cider så gick musten ur mig.Jag fick ont i magen och blev trött. Så min kväll slutade nyktert och halvsurt runt halvtolv på lördagkvällen. Varför måste jag vara en sån Party pooper för?!
Tråkiga, tråkiga mig.
Söndagmorgon kröp sig Teo-abstinensen sig på och jag var tvungen att gå ner till mamma så fort jag fått på mig strumporna med tillhörande klädsel. Såg inte ut som om pysen saknat mig det minsta, typiskt. Men det är ju det bästa betyget en mormor kan få. Att han inte saknat sin mamma eller pappa.
Ja, det var helgen det. Men nu är det som sagt en ny dag med en ny vecka med förhoppningsvis nya krafter.
Jag har varit alldeles slutkörd sista veckorna. Inte kunnat äta, spytt om jag f ått i mig några tuggor och sen haft ont i magen. Diagnos? Magkatarr.
Till helgen ska vi försöka råda bot på min o jimmys sömnbrist, umgängesbrist och ledighetsbrist genom att ta oss en helgs semester bara han och jag. Pysen ska då få vara hos Farmor och mysa!
Hoppas bara det blir av nu... Vet inte riktigt vart vi ska åka, men bort ska vi. Och bo i stuga eller på hotell, det får vi se sen...

Idag blir det lite bilåkning bort mot Svenstavik, Ångsta, Brunflo, Fanbyn och sen hem igen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback