Syster E!

Så klart minns jag väl Er! Så pass mycket att jag tom har kort sen era gryn var hos moster o kusin!
Världens bästa rackarungar var här o busade med mig o Teo medans papporna var ute o lekte med grävaren, vi passade på att mummsa i oss lite gott, även fast att det inte var lördag... Som mamma syndade även jag, och kunde inte motstå Teo's tappra försök att få smaka Dumle-klubba av sina kusiner... Han fick helt enkelt en egen!
En riktig socker-kick...  Men gott var det som synes!

image175
Teo och Slina har det rätta tugget!

image176
Tre av världens vackraste och dyraste guldkorn! Tripp, Trapp o Trull!

image177
Mmmm, mat vad är det när man kan äta sånt här?!
Och fina Ramones- tshirten han fick av favvo-issa när hon var hemma från Norge, det var det bästa på länge att få träffa henne- och fia så klart!

Mammas hjärta tar igen sig lite
 
Men piggnar fort på, pliret riktigt lyser i ögonen!  Åh, en melon paus! 
Världens bästa "morbror" Johan kom o hjälpte oss med lite grävande, och det hör ju till en pojkes rättigheter att få provköra! Det var dock bäst att köra när den stog still och var tyst, lite för hemskt när den brummade o rörde på sig samtidigt... Våran modige pojk, haha!
 

Att få sitta alldeles själv i den lilla jätte stora grävaren var dock det allra bästa! 
image183

Har en helg utan Teo i helgen, och gud så tomt det är här i huset! Men han är ju hos världens bästa farmor, och varje gång vi har ringt (har blivit några gånger...) så har man hört skratt i bakgrunden, och våra hjärtan smälter.
Men det har nog varit nyttigt för mig o jimmy att få vara bara vi två oxå, har fått mycket gjort som tar längre tid när pysen är hemma. Jag har vänt upp o ner på huset här inne, å jimmy har vänt upp o ner på hela gården... Det ser värre ut nu än när vi började, men när det blir klart så blir det nog fint ska ni se!
Åh, längtar efter pysen... Men får ju se honom i morgon, å då blir det pussar i massor må ni tro!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åhh va kul att kameran har kommit igång igen, hejja hejja, kram å puss å så =)

Postat av: syster E

Hon Heter Selina inte så som du skrivit under ett av korten, :) Men mycket vackra kort, mycket vackra TYCKER JAG :) älskar er!!!!!!

2007-07-23 @ 20:40:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback