Jacta alea est

Åh, jag önskar att jag hade massor av bilder att lägga upp, men måste säga tyvärr :( Ni måste vänta ett litet tag till... Vi filmade det hela, men är det nån som vet hur man gör för att lägga upp ett filmklipp?
Den som talar om för mig hur man gör, får sedan, förhoppningsvis, belöningen med att våran frieri-film hamnar här på bloggen ;-)


Kommentarer
Postat av: farmor m flera

SNYFT! att på scenen tillsammans med Smalare än Thord fria till varandra på det sättet var det vackraste och mest romantiska man kan se. Vilken kärlek Ni har! Vi var många i publiken som blev rörda av det vackra vi blev åskådare till och fick fuktiga ögon o tom grät lite! Vi Kommer aldrig att glömma detta!

2007-06-19 @ 12:18:19
Postat av: Madeleine

åhh vad är det för härligt frieri jag läser som första kommentar!! Kan du inte berätta då eftersom jag inte har en aning hur man lägger till en film...eller man kanske måste ha typ betalblogg för det annars så kanske man kan bara lägga till som en vanlig bild, ja jag vet inte men nyfiken blev jag! såååå GRATTIS!!! Kram/Madeleine

Postat av: Sara

Åh, nu blev jag också nyfiken... Grattis önskar jag med. Men får du reda på hur man lägger upp ett filmklipp så är jag intresserad av att lära mig. Kram

2007-06-19 @ 16:53:11
URL: http://sascha.blogg.se
Postat av: Lenita och Andréa

Vad är det vi läser om??!! Ska ni gå och gänga er?? Ojoj.. och vilket frieri! Stort grattis till er båda! Många kramar från oss!!

2007-06-21 @ 10:36:55
URL: http://nogg.se/tusan
Postat av: Sandra

Va, har ni förlovat er? Jag hänger inte med... Hittar inget i bloggen om detta???

2007-06-22 @ 00:05:46
URL: http://nogg.se/sandragoransson
Postat av: Sara

Men darling, beskriiiv det!! :)

2007-06-23 @ 13:47:53
URL: http://mammasara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback