Turné

Ojsanhoppsan.
Här har man tagit o lagt sig på latsidan! Skärpning på den fronten!
Den där meningen är det egentligen inte jag som ska säga, det är ju NI! Typiskt oxå.

Har varit på en liten turné i helgen. Fredagen började med att de från Loos kom och hämtade sin valp, och efter det så blev det i helt vanligt ordning panik i huset då vi insåg att tiden inte alls är oss till lags när vi har något att passa. Så då ingrep stressen och snart satt vi i bilen på väg mot vårat mål. Lagom opackade for vi och hoppades på att vi skulle ha med oss allt vi behövde. Vi var inte opackade som i nyktra i längtan efter fyllan, utan med så där opackade att det mesta låg i nån plastpåse här och där och konstateranden gjordes längs efter vägen att både det ena o det andra som vi (mest jag, så klart) glömt hemma var tvunget att inhandlas i Östersund.
Så det var helt enkelt som det brukar.
Men i tid kom vi, och ännu senare var vi framme. På nå vis. Första anhalt var Frösön då Jimmy skulle till doktorn där, andra anhalt var Torvalla, som vi inte hann med på vägen in. Tredje anhalten skulle ha varit Valla och Fih, FÖRLÅT att vi inte kom, men tiden var som sagt inte våran vän då heller... Anhalt fyra var Österåsen och en pratglad äldre herre som Jimmy skulle köpa nå pang-pang-don av. Och det sista o fjärde var Höglunda o Momma o Poppa.
Där blev vi sen nästan hela helgen, förutom att vi var till Kälarne och hälsade på hos Jimmys gammel-mormor. 94år gammal och pigg o fräsch som en sjuttioåring! Inte fyskam minsann!


image137

Kommentarer
Postat av: Sara

mera kort på Teoooo!! :)

Postat av: Madeleine

mera inlägg damen, vi vill läsa och då pratar jag för allihopa...*skrattar* Ha det så bra. =)

2007-05-23 @ 18:54:27
URL: http://madeleinemattsson.blogg.se
Postat av: Anonym

Vad heter gammel-mormor?!!

2007-05-24 @ 20:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback