Batta

God Morgon Världen!
Frukosten har hamnat i magen, kläderna har hamnat på kroppen och familjen sitter samlad i soffan för lite morgon-tv. Den som ser ut att ha det bäst är helt klart Teo som sitter lutad mot härliga kuddar med en stor filt över sig. Vår lille livsnjutare. Inget kräk och inget bajs i blöjan, så nu är han helt klart på bättringsvägen. I morse vaknade han runt halv nio och var hungrig. "Pappa, batta, pappa" vilket betyer att han ville ha en macka... And for your information, batta är macka på jämtska! ;-D

Ser ut att kunna bli en riktigt hyfsad dag idag så vi får se vad vi hittar på, mycket möjligt och rätt säkert är ju att man i vart fall hamnar en sväng utomhus. Men så är det ju skidåkning hela dagen oxå... I wanna see.
Är sugen på att bädda ner Teo i hundpulkan så att han får åka efter Asta, men Asta är nog å andra sidan kanske lite för dåligt tränad för att göra det... längre fram kanske, i påsk... jag minns själv när jag var liten och fick åka i den långa pulkan, nerbäddad och varm så åkte vi upp efter sjön och Sparven drog. Det ska pysen oxå få uppleva.

Nej, tack för nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback