En tur

Vi tog oss en liten kvällstur till Östersund igår kväll, efter att ha pratat med sjukvårdsrådgivningen. Pysen började ju kräkas fem på morgonen, och klockan åtta igår kväll kräktes han fortfarande. Å inget av det han fick i sig fick han behålla. Att leva på vätskeersättning en hel dag är nog så kul. Men när han inte hade kissat på över två timmar, inte fått i sig nån vätska men däremot fått feber så var det ju inte så mkt att göra.
Så in for vi, jag och pysen fick sitta kvar i bilen o vänta medan jimmy anmälde att vi hade kommit, sen fick vi in på nå litet rum för att senare få träffa doktorn. Världens härligaste sjuksyster tog emot oss och teo fick sig en piggelin, det bästa av allt var att han fick behålla den i magen! Och efter det vart han mycket piggare, å så fortsatte vi med vätskeersättningen oxå.  Hur som haver, när vi hade väntat i över två timmar på barnläkaren, utan att ens ha sett skymten av honom eller någon annan i vita kläder fick vi nog och åkte hem. Teos feber hade gått tillbaka, han hade kissat mycket mer i blöjan och han var inte alls lika slö. Men trött! Klockan var ju över tolv, och ingen säng hade vi ju som han fick sova i, så då tyckte vi att det var bättre att få åka hem och iaf sova alla tre. Sagt och gjort, och runt halvtvå i natt var vi hemma igen. Teo har sovit hela natten, men vaknade i morse och var het som elden! Men efter vatten och lite youghurt i magen är det som ett nytt barn, och än har han inte spytt något, så nu är vi nog på bättringsvägen, och febern har oxå lagt sig. Skönt.

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh va skönt!
Precis lika blev det för oss med Holger. Han hade varit dålig och spytt i jättelänge och började torkas ut så tillslut åkte vi in. Väl därinne så åt han smörgås och drack massor och sen var han frisk....efter 2 veckor av icke-ätande....man kände sig ju lite dum. :)

2008-02-06 @ 13:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback