Klätterapa!

Jimmy var iväg o klippte sig igår kväll, jag, teo och ellen hade krupit upp i soffan för att varva ner inför nattningen. Straxt innan åtta låg Teo så snällt i sin säng, inte ett knyst hördes från hans rum, och vi kude bara nicka o samtycka i att pysen varit riktigt trött!
Efter ett tag hörde vi hur Jimmy kom hem, han stökade nere i tvättstugan....Lät det som. Tills vi hörde små tassar i hallen, och in i vardagsrummet kommer en överlycklig Teo som lyckats klättra sig ur spjälsängen för första gången! Man kunde riktigt se hur stolt han var över sina strapatser.
När vi sen skulle lägga han i sängen igen fick vi ett gott skratt, Teo som är lite kort i rocken hade rullat ihop sin madrass ner till sängänden, ställt sig på den och sedan klättrat över! :-D
Titta, titta! Sa han och pekade på sängen. Ja, han har nog huvet på rätt plats iaf.
Men sen var det omöjligt att få honom att sova i sin egna säng. Säkert fyra gånger klättrade han ur, så till slut fick han sova inne hos oss, Jimmy sov i gästrummet eftersom han skulle upp innan fem o jobba. Men när vi väl somnat sov vi som klubbade sälar.

Kommentarer
Postat av: Sara

hahahha.. fan va cool han är! Det är nog dags för Alicia att börja sova i den stora sängen för henne också, men än så länge är den avdumpningsplats för rentvätten! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback