26/6-08

Äntligen! Ja, äntligen har Zeb fått en identitet. I fyra veckor har han varit ett barn som inte funnits. Ingen stans har han funnits. Alltså, i register o så. Nån stans försvann hans sista fyra siffror, och barnet andersson har alltså inte existerat. Han har stått utanför samhället. BVC har iof fört journal när vi varit där, men i skatteregistret har han inte varit med. Blev lite krångel med försäkringskassan, de vill ju inte betala ut pengar till ett barn som "inte finns". Lika som med försäkringar o annat stök.
Men idag hade skatteverket fått fram siffrorna, och nu är barnet andersson registerat. Stökigt. Tycker inte det ska behöva gå till på det viset, att man tappar bort eller glömmer en sån sak... Men alla är vi väl inte mer än människa.

Igår var det kalas, idag är det lugna gatan. Teo har lekt med V, och C var här o lagade flygande jakob till barnen medan jag var till svenstavik o handlade, pantade burkar och hämtade hem ellens boyfriend.
Hade pant för 235:- ...Vill inte ens veta hur många sockerbitar det är, eller kalorier...Eller pengar.

Pysen sover i vagnen, och jag behöver nog inte ens säga hur överlycklig jag är över att han fortfarande vill sova en sväng under dagen?! Lillebror ligge i vaggan o sparkar o tränar rösten i små, små läten och pip.
Det är ju den här stunden man hinner allt det där andra som man inte kan göra annars, som att uppdatera här! ;-)
Håller just nu på att bråka med datorn, får inte till den dumma bank-IDn... Och måste få till den för att slippa en massa papper o stök från försäkringskassan!

Nu pratar storebror i vagnen, bäst att gå o hämta....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback