Finväre´ äre´!

Den sista tiden har vi....

...Åkt skottkärra med pappa i höglunda...
image298


Kollat med spänning när Martin bytte olja...
image297

...Provåkt en massa bilar, men våran var nog ändå den bästa!
image296

Rutschkana har vi åkt...
image295

...Och sen hjälpte vi pappa att hänga upp gungorna...
image294

...Som vi sen var tvugna att provgunga- Så klart!
image293


Och sen allt annat vi hunnit med, men som inte finns på kort är ju att vi varit i stan o kikat efter bil, men vi konstaterade efter många prov-åk att vi köper ny bilbarnstol istället.
Se där, då sparade vi 100.000! Vilka otroliga ekonomer vi är! ;-)

70-års kalaset hamnade heller inte på kameran, men vi får minnas i huvet... På söndagen när vi åkte hem svängde vi in på Barnenshus och köpte en trehjulig kick-board till Teo, vilken hit!

Idag har pysen varit på dagis o Jimmy haft sin första dag på golfen i Klövsjö. Jag har hållit på med lite ditten o datten, varit nere hos mamma o pappa, ordnat med papper o sånt. Efter dagishämtningen följjde jag o teo med C, F o V på bua för å köpa oss lite glass, men där satt en fin lapp på dörren om att den var stängt mellan 12.30-16! Haha, kan tänka mig att man skulle bli lagom paff om man kom på Coop eller Willys å såg en sån lapp på dörren... Faktiskt rätt härligt med lite... Spontanitet?  :-D
Vi gick hem till oss o åt piggelin istället, sen kom Veronica o Albin på besök, det dukades fram grillat som F o C hade ordnat, jääätte gott! Och det bästa med allt var ju att vi bor granne med dagis... Med tre små (V, Teo o Albin) så var det ju perfekt att hålla till där med matandet! En riktigt härlig kväll, och när vi sen kom hem så var kenneth här o byggde klart järsgårn´. Åh det blir så bra!!!!

Jimmy är på skolan o plockar bajskorvar i flytande vatten.... Stopp i avloppet på skolan och härligheterna simmar nu mera runt i källaren. Jag gissar att Jimmy önskar att han inte vore vaktmästare just nu.
Fiska må vara roligt... Om det är fisk man ska försöka få på kroken å inget annat...

Kommentarer
Postat av: Sandra

Men sa fin en pojk du har... oj oj oj!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback