Jamtli

Nu ger vi upp. Fick inte med oss nån bebis hem, men Jimmy lyckades på nåt vis smuggla med sig en ny bil istället.... skodan är kvar i stan och ute på vår gård där står en gammal... sittoträngs. Citroen C5 -02a. Fin, ljus, rymlig.... Jag har inte många motargument... Så vi får helt enkelt se hur det blir.

Men som sagt, ingen bebis i sikte. Finväder idag, så jag hoppas på att kunna vara ute... Städa hundgården, kratta gräsmattan, slänga lite rat och fixa ute på bron. Antagligen blir det inget av med nåt av det. Men ambitioner är aldrig fel att ha.

Hade en alldeles underbar dag igår iaf! Linda kom in med pysen lagom till lunchtid, så då åkte vi på jamtli för att äta o sen busa. Gravida mamman satt mest o tittade på medan pappan, fastern och barnet skrattade, lekte, hoppade i höet och åkte rutschkana ett bra tag! Världens finaste!
Sen åkte vi till Teos gammelfarfar och åt i oss lite glass! Satt ute i solen och bara njööööt! Fler sånna dagarn önskar vi oss!
Lyckades tom ta lite kort igår... men dom ligger på jimmys telefon, så vi får lägga upp dem senare!

Ut i solen nu! Tjing.

Kommentarer
Postat av: Anonym

nice!

Postat av: Anonym

Grattis till lill grabben! Hörde att det blivit smått av Kurt och Göta. Hoppas allt gick bra. Kramar/Maide, Daniel, Olivia & Mirja

2008-06-01 @ 00:09:43
Postat av: Jonna

Grattis till lill skrutten, hoppas allt gått bra.
Hur tycker Teo att de är att va storebror nu då??

Kramar

2008-06-01 @ 11:38:44
URL: http://jonnaj84.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback