sön 30/11

...Hade skrivit: Söndag-INGENTING.
Men som vi alla vet blir det aldrig som man planerar, iaf inte om det är vi i våran familj som gör det.
Morgonen började med att Teo vaknade klockan fem, den tid på dygnet som man är som mest sovandes. Han tyckte ändå att det vara morgon. Och han som alltid vaknar med ett leende vaknade i morse med mungiporna släpandes i golvet, men efter lite trugande från Jimmys sida så slog pysen igen sin blå och sov vidare till halv nio istället. Proppen däre emot, han tog sig som vanligt en långkörare o sova till tolv. Han hade iof ett depå-stopp där runt sex då jag tog upp han till våran säng för lite frukost.
Vart var jag nu... Just ja, halv nio klev vi upp och sen har dagen rasat iväg i en rasande fart!
Anna o Ante kom på lite besök, Jimmy tog med sig pojkarna ut i traktorn för o skotta lite snö medan Anna o jag fick sitta vid bordet å dricka kaffe o äta lussebullar som hon o Ante svängt ihop! :)
Och vid tretiden var det dags för middagsbjudning bort i byn, så iväg bar det för att mätta riktigt hungriga magar. Hann inte mer än få i oss maten så var vi tvungen att åka igen. Jimmy skulle tydligen iväg o leka bonndräng i Klövsjö medan jag o barnen åkte ner till mamma o pappa för att mumsa i oss ALLDELES nybakade lussekatter o ett glas mjölk. Finns inte mycket som slår det så här i adventstider.

Å nu närmare sig klockan halvnio, barnen har sovit sen 19.15... Jag borde vara fylld av energi o äntligen ta tag i allt jag vill göra, men vad händer då? Jo. Jag blir sittandes och gör ingenting för att i morgon bli arg över att jag inte gjort det jag borde göra ikväll.

30 novemver. Proppen är 6 månader idag, våran lille skrutt. 6 månader, äter gröt o puré, ammar en smula. Sitter något så när själv, är på sitt bästa humör dygnet runt och vi kan bara konstatera varje dag att vi har de bästa pojkarna i världen!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hur sjutton får du en 6 månaders plutt att sova så mycket?! Whiskey i gröten på kvällen? =)

2008-11-30 @ 23:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback