4 sept

...Är alldeles tom av ingenting. Vet inte varför.
Har nyss varit och lämnat pysen på dagis, jag och Zeb ska snart kila iväg mot svenstavik för 3mån koll och spruta. Sen har vi lite små-äventyr för oss, tänkte åka upp på ridhuset och se om man kan knåpa ihop någon ridgrupp. En grupp utan krav, en grupp där vi bara kan vara och rida i vår egna takt! Hoppas det ska gå att få ihop. Kan va en bra start att få åka iväg till stallet en dag i veckan till att börja med. Men längtar ändå efter vårt egna. Att MÅSTA gå ut till stallet morgon och kväll. För när man väl är ute så är det ju riktigt skönt...Så länge man har bra kläder på sig.

Härligt väder är det ute iaf, man skulle ha varit o plockat lite blåbär/lingon... Och kanske man kan hitta hallon oxå? Men, det får bli en annan dag, har som sagt annat för oss idag.
Igår oxå var det fullt ös! Ida, Elna, Agnes, Klara, Ingela och Kajsa var på besök, fick så himla mycket fina saker, tusen tack för dem! Pysen fick ett fint paket av Agnes, men eftersom att han inte var hemma så sparade vi det, och i morse när han såg paketet på bordet så skrek han rätt ut, det är glädje det! ;)
Efter det besöket packade vi in oss i bilen och åkte till Klövsjö på pizza-date med våra pizza-kompisar! ;-)

Men nu måste jag stoppa ngt i magen, både i mig själv och proppen....

Ha en trevlig dag....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback