God morgon!

Tänk att man kan känna sig pigg trots lite sömn. Bara den är sammanhängande!

Tror både jag och grabbarna vaknat på bra och glada sidor, å inte blev det sämre av den härliga solen som lyser utanför... Kommer nog bli kanonväder idag.
Mamma o pappa är oxå hemma idag, så vi ska nog packa oss dit o äta frukost tror jag... Något de är lyckligt ovetande om än så länge. Men de lär bli varse om vi dyker upp.

Det sägs att det är fredag idag, och är det fredag så är det oxå sista dagen på min helg. För lördag o söndag ska jag jobba. Hoppas alla är friska, krya o glada!

För en vecka sen låg vi inne på barn lite lagom omtumlade, idag är vi hemma som om ingenting har hänt. Ändå kan jag inte sluta älta olyckan. Allt sitter som fast inne i huvudet. Har försökt peta ut det med topz, men utan framgång. Har försökt skölja bort det med tvål å vatten, men det brydde sig inte. Försöker tänka tankarna less, men inte heller det funkar. Men tids nog lär det nog lägga sig lite.

Drömde förresten att det brann på gamla skolan i Storhallen i natt, vad betyder drömmar om bränder?

Nej, nu frukost o påklädning!

Kommentarer
Postat av: Ellepelle

Jag har en bok om dröm-tydning men de finns inte just brand eller bränder men eld står de om och några fler som också kan ha betydelse :)



"Eld

Om du tänder en brasa är det dags för dig att ta itu med ett jobb, eftersom ingen annan gör de åt dig. En våldsam brand tyder på en djupt rotad rädsla för ditt hem (eller de som brinner i drömmen) ska ödeläggas av andras inblandning eller illvilja."



Sen drömde du ju om:



"Skola

En lycklig återkomst till barndomens skoltid säger att du får chansen att lära dig en ny färdighet eller studera; ett gott omen ifall du oroar dig för dina barns utbildning samt för alla som arbetar med undervisning eller barnskötsel. Att drömma om hemska eller förnedrande skolscener kan indikera att du inte vågar tro på din egen förmåga och att du tagit till dig av orättvis kritisk och elakheter från en auktoritär gestalt i nuet, t ex. en chef eller svärmor."



"Byggnader

Ibland symboliserar byggnader det fysiska jaget och typen av byggnad eller dess skick kan indikera dolda känslor och begär; höga byggnader handlar om ambitioner som ska uppfyllas, officiella byggnader handlar om byråkrati, skatter och juridiska ärenden som måste ordnas upp; BRINNANDE BYGGNADER handlar om en längtan efter att bli kvitt något som håller dig tillbaka; en ruin handlar om att man känner sig värdelös och manipulerad av andra."



"Byggnader (gamla)

Att drömma om gamla byggnader kan vara en glimt från ett tidigare liv eller peka på att den konventionella vägen eller en väl beprövad metod är bättre i nuläget än nytänkande och förändringar för förändringarnas egen skull. "



Känner du igen dig i något av de? :)



Puss och kraaam <3

2011-03-14 @ 15:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback